Тищенко у розпал війни в Україні вирушив до Таїланду, нібито на зустріч з українською громадою.

Нардеп Микола Тищенко обурився рішенням виключити його із партії Слуга народу через поїздку до Таїланду, засипавши повідомленнями фракційний чат. Скріншоти чату опублікувала Українська правда.

Нагадаємо, Тищенко у розпал війни в Україні вирушив до Таїланду, нібито на зустріч з українською громадою.

Після того, як це стало відомо громадськості, Тищенка виключили з партії та звільнили з посади заступника голови фракції у Верховній Раді.

У фракційному чаті нардеп підписаний там як "Тренер" та спілкується виключно російською мовою. Він пише, що керівництво фракції було в курсі його поїздки та було не проти. Крім того, він поїхав "титанічно" працювати і ні на яке море ходити не збирався.

"Яке море??!! Я тут сам без сім'ї!!! Проїздом на кілька днів, це піз…ц знаєте…", "Я провів і проводжу титанічну роботу. Був уже в різних країнах. У Таї взагалі немає посла… люди звернулися я не відмовив…", "Давиде Арахамія ти ж в курсі всіх моїх пересувань, я нічого не приховую працюю в рамках групи дружби В'єтнам і з послами їздимо по азіатському регіону. Зустрівся з представниками королівської родини. Ви ж самі поставили завдання для всіх депів "пахати" 24/7", - йдеться у повідомленні Тищенка.