Міністр оборони України Олексій Резніков під час брифінгу повідомив, що станом на зараз на території білорусі не спостерігається ударних угруповань, які здатні здійснити спробу наступу на Київ, передає кореспондент УНН.

“Станом на сьогодні на території білорусі ми не бачимо сформованих ударних угруповань, спроможних іти на Київ”, - заявив очільник Міноборони.

Резніков додав, що за оцінками української сторони, на полігонах у білорусі перебуває не більше 12 тисяч російських вояків. Водночас він не виключив того, що їх кількість може збільшитися, однак, наголосив, що Київ взяти вони не зможуть.

«Наші Сили оборони тримаються. Багато в телеграмі писали, що вночі буде напад. Ніякого нападу не відбулося. Потрібно слухати Генеральний штаб ЗСУ. Ні поруч з Черніговом чи Харковом немає ударних груп. Не потрібно піддаватися різним панічним вкидам. Сьогодні прикордонники, Нацгвардія і Сили оборони тримаються. Давайте вірити в них. Ми очікуємо наступу росіян, вони люблять символізми. Ми готові, ЗСУ готові, Ставка Верховного Головнокомандувача тримає контроль, всі готові до відсічі, накопичуємо сили. Готуємо з партнерами щодо постачань озброєнь, як давали і будуть давати», – заявив Олексій Резніков.