У селищі Новомиколаївка Мелітопольського району окупанти будують ціле підземне "місто": риють глибокі окопи, заривають у них морські контейнери та починають будувати бункери.

На Запорізькому напрямку російські війська готуються до оборони та будують бункери. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"На Запорізькому напрямку росіяни готуються до оборони, і ми бачимо це по роботах, які вони проводять на території міста та окупованого району. Вони будують величезну кількість оборонних споруд, я вже не говорю про те, що вони збудували кілька ліній оборони від Василівки до Мелітополя, від Бердянська до Мелітополя, з боку Херсона вони почали зводити цілі "підземні міста", - сказав Федоров.

Мер Мелітополя розповів, що у селищі Новомиколаївка Мелітопольського району окупанти будують ціле підземне "місто": риють глибокі окопи, закопують у них морські контейнери та починають будувати бункери.

Крім того, за словами Федорова, загарбники провели інвентаризацію всіх бомбосховищ у Мелітополі та наказали комунальникам провести ремонтні роботи у бункерах СБУ, податковій службі, Палаці культури залізничників та університету.

"Це основні бункери у місті, які вони планують використати для себе. Отже, оборону міста готують", - запевняє мер.