росія суттєво збільшила інтервал між масованими ракетними ударами по Україні. Загалом російська тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

«Від ракетного терору рашисти не відмовляються, але ми бачимо, що цей ракетний бліцкриг провалився, як і взяття Києва за три дні… Але тим не менше цей інструмент залякування використовується. Ми з вами спостерігаємо збільшення інтервалів, як правило. Якщо раніше, у першій фазі, це були щотижневі масовані ракетні удари, то зараз інтервал може бути 3-4 тижні. Використання "шахідів" (теж відбувається – ред.) вже по іншому й кількісно, й по інтервалах», - розповів Юсов.

Він зазначив, що в росіян справді стає мало високоточного ракетного озброєння.

«Якщо ми говоримо про «Калібри», «Іскандери», «Кинджали» - це не та зброя, якою ворог може дозволити засипати Україну. Застарілого ракетного озброєння ще багато, особливо, коли мова йде про С-300 – це означає підвищена загроза для прифронтових територій… Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна вистояла та пережила зиму. Сьогодні докорінним чином вплинути на українську економіку, логістику ворог вже не зможе», - сказав Юсов.