Для когось цей тиждень буде насиченим зустрічами і справами, а когось здолає апатія.

Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН підготувала детальний астропрогноз для представників усіх знаків Зодіаку на період з 13 по 19 березня.

ОВЕН

Овни - цей тиждень буде вельми незвичайним для вас. Ви можете відчути втому й апатію, адже завжди перед днем народження енергія падає. Для гарного самопочуття необхідно частіше бувати на природі, правильно харчуватися, рано вставати, і, головне, раніше лягати спати. Прекрасний і особливо сильний період для тих, хто займається творчістю або духовними практиками. Остерігайтеся бути втягнутими в таємні заходи, інтриги. До кінця тижня можливий прибуток. Велика удача на вас чекає в коханні, але остерігайтеся таємних романів.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці, для вас цей тиждень буде дуже яскравим. Він даватиме великі можливості у всіх нових напрямках, проектах. Важливо, щоб ви могли спиратися на допомогу колективу або однодумців. Вам варто вдаватися в роботі до нових технологій, думати нестандартно, бути сміливими. Можливі знайомства з новими людьми, які згодом можуть стати вашими друзями і великою опорою в житті. Уникайте конфліктів.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки, саме час ставити великі цілі і втілювати їх у життя. Для їх реалізації зараз найсильніший період року. Кар'єрне зростання, підтримка начальства, розвиток власного бізнесу. До вас може прийти доленосна пропозиція або можливість. Головне, щоб ви не упустили свій шанс. Також важливі ваша стриманість і дипломатія. Не йдіть на конфліктні ситуації, інакше ви все зіпсуєте.

РАК

Раки, цього тижня багато хто з вас може поїхати в далеку дорогу або несподівано змінити місце проживання. Якщо ви планували еміграцію – саме час зробити це зараз. Також цей період важливий для навчання, підвищення вашої кваліфікації. Чудові пропозиції можуть прийти до вас із далека, а робота буде чудово просуватися у тих Раків, хто працює з іноземцями. Спирайтеся на ваших друзів і людей, близьких за духом.

ЛЕВ

Леви, цей тиждень буде сповнений приємних несподіванок. Також, є можливість вирішити багато гострих і наболілих питань. Вдалим тиждень буде для вирішення всіх юридичних питань. Але варто уникати авантюризму, подвійної гри, інакше неприємностей не уникнути. У коханні тиждень принесе багато пристрасті.

ДІВА

Цей тиждень принесе вам великі можливості, особливо в нових договорах, контактах і угодах. Дуже багато залежатиме від ваших партнерів і компаньйонів по бізнесу. З одними вам доведеться розірвати відносини, але на зміну їм прийдуть нові, з більшими можливостями. З іншими ви продовжуватимете ще активніше розвивати ваш бізнес. У юридичних і судових справах на вас чекає удача. Важливий період для сімейних Дів. Ви можете зараз зміцнити стосунки, а якщо тріщина в них занадто глибока, може бути розрив стосунків.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня до вас можуть прийти цікаві пропозиції в бізнесі і в роботі. Велику підтримку ви зможете отримати від партерів як у бізнесі, так і в шлюбі. Великі можливості у вас у всіх видів діяльності. На вихідних варто відмовитися від побачень – вони можуть принести вам розчарування. Краще гарненько відпочити і набратися сил.

СКОРПІОН

Скорпіони, тиждень принесе вам удачу і можливості для розвитку, цікавих знайомств, поїздок і яскравих незабутніх вражень. Це період легкості та прекрасного відпочинку. Адже вже з наступного тижня у вас почнеться дуже велика робоча завантаженість. Цей тиждень особливо щасливий у коханні та для доленосних знайомств.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці, цього тижня вам захочеться усамітнитися, посидіти вдома, зануриться в питання особистих стосунків. Але ваш дім буде сповнений несподіваних гостей, особливо родичів. Особлива удача на вас чекає в питаннях пошуку житла або переїзду. В особистих стосунках у вас можуть бути складнощі або невизначеність.

КОЗОРІГ

Для вас цей тиждень приготував дуже цікаві і важливі зустрічі. Постарайтеся бути максимально активними, і удача не змусить себе чекати. Велике значення відіграватиме для вас навчання і саморозвиток. Прекрасний період для тих Козорогів, хто займається торгівлею і посередництвом. Також у вас можуть бути несподівані поїздки і відрядження.

ВОДОЛІЙ

У Водоліїв у середині тижня може бути великий прибуток. Використовуйте цей час для хороших заробітків і розвитку ваших проєктів і бізнесу. Також велике значення відіграватимуть зустрічі та поїздки. Приділіть увагу цього тижня своїм дітям. У коханні дуже непростий період. Зараз складно буде розібратися у стосунках. Не витрачайте на це свої сили.

РИБИ

Риби, цього тижня ви будите в епіцентрі всіх подій. На багато ситуацій саме ви проллєте світло. Від вашого слова буде багато що залежати. У вас виникне багато цікавих ідей, також буде бажання зайнятися саморозвитком, творчістю, піти в духовні практики. Або відкрити свій бізнес, розпочати новий проєкт. Саме зараз для вас відкриті всі можливості. Використовуйте їх по максимуму.