Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, для яких вже через два тижні почнеться "біла" смуга. Фахівці кажуть, що ці люди будуть безумовно щасливі, а всі проблеми (якщо такі є), відійдуть на другий план. Йдеться про Овнів і Риб. 

Овен

Зірки кажуть, що в останні кілька тижнів Овни були спантеличені. У них могли бути неприємності на роботі, якісь "розборки" з сусідами, неполадки з технікою. У квітні ситуація стабілізується. Так, з другого числа Венера входить в будинок добробуту, що віднесе на другий план всі побутові негаразди. 

Ще один аспект, який вплине на щастя - це вирішення якихось давніх суперечок. Наприклад, на користь Овнів може закінчиться якийсь судовий розгляд. 

Астрологи кажуть, що до кінця березня краще не брати на себе відповідальність, не кидатися гучними обіцянками, не підписувати вартісні угоди. А ось з квітня можна ризикувати і приймати несподівані рішення - вони будуть вдалими. 

Риби

Зірки кажуть, що у Риб з кінця 2022 року була не найкраща ситуація з грошима - доходи були меншими за витрати. Ще одна проблема - здоров'я. Риб могли турбувати якісь старі травми або хронічні захворювання. З квітня всі неприємності підуть. 

Весняний настрій, бадьорість, мотивація, а також стрімке вирішення всіх проблем - це те, на що Рибам варто очікувати вже через два тижні. 

Зірки закликають до кінця березня не сваритися ні з ким, тому що це може бути на емоціях.