Російські війська минулої доби обстріляли три райони Харківської області. У Вовчанську поцілили по пожежній частині, знищили два автомобілі рятувальників. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Зі слів голови ОВА, ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Минулої доби під вогнем окупантів були Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Стрілеча, Крохмальне, Гряниківка та інші міста і села.

"У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки та будівля пожежно-рятувальної частини ДСНС. Знищено 2 автомобіля рятувальників. Без постраждалих", - повідомив Синєгубов.

Із села Гряниківка Куп'янського району, з його слів, вивезені та госпіталізовані цивільні 41-річна жінка та 51-річний чоловік, які напередодні отримали осколкові поранення. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

"На лінії зіткнення ворог намагався вести наступальні дії в районах Гряниківки та Дворічної але зазнав невдачі та відступив з втратами. Наші захисники надійно тримають свої позиції та продовжують нищити ворога", - вказав голова ОВА.

Доповнення

За минулу добу противник завдав 5 ракетних ударів, зокрема і по об’єктах цивільної інфраструктури Сумської та Донецької областей. Є загиблі та поранені мирні громадяни. Також ворог завдав 35 авіаційних ударів та здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.