Воїни 10 окремої гірсько-штурмової та 54 окремої механізованої бригад останніми тижнями добре демонструють військові хитрощі. Їх нестандартні, асиметричні і зухвалі дії постійно неприємно дивують російських окупантів. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у Telegram, передає УНН.

«Війна - це психологія. Якщо ворог занервував, потрібно ввести його у стабільний стан тривоги, щоб він робив помилки. Це здійснюється не тільки завдяки несподіваним рішенням та ударам, але і військовим хитрощам, що останніми тижнями добре демонструють воїни 10 окремої гірсько-штурмової та 54 окремої механізованої бригад. Їх нестандартні, асиметричні і зухвалі дії постійно неприємно дивують ворога», - написав Сирський.

Він зазначив, що знервованість ворога через невпевненість необхідно перетворити на паніку, щоб вона породила хаос, наслідком якого стають «жести доброї волі».

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що початок весняного контрнаступу вже не за горами. Тим часом оборонці Бахмута змушують ворога відмовитись від просування вперед.