Критичних змін у Чорному морі, у зв’язку з візитом російського диктатора володимира путіна до тимчасово окупованого Криму, не відбувається.

Як заявила в ефірі національного телемарафону начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, корабельне угруповання перебуває на позиціях, окупанти здійснюють всі заходи в рамках військової доктрини, передає УНН.

“Критичних змін не відбувається, все в принципі, в рамках їх військової доктрини. Тобто, корабельне угруповання, знаходження його на позиціях, відповідних, як прикриття з моря. І ті самі окопи, які вони нарили, хочуть переконатися, що це і є та сама безпекова ситуація, яку вони змогли забезпечити”, – зазначила вона.

18 березня російський диктатор володимир путін приїхав до тимчасово окупованого Криму з нагоди 9-ї річниці його анексії.

У МЗС України випустили заяву до роковин проведення росією незаконного «референдуму» в Криму, а також візиту на півострів російського диктатора володимира путіна. Дипломати запевнили, що продовжать докладати максимальних зусиль задля покарання росії та її керівництва за злочин агресії, воєнні злочини.