На Луганщині знищено склад з боєприпасами та установку «Град» російських окупантів, повідомили у Луганській ОВА у Telegram, пише УНН.

За даними ОВА, поблизу Стельмахівки спробував наступати ворог протягом минулої доби, утім, жодного успіху не досяг.

«Окупанти не полишають спроб знайти слабкі місця в нашій обороні. Тому й змінюють напрямки своїх атак. Втрачають особовий склад і повертаються на позиції. Броньовану техніку на цій ділянці фронту росіяни втрачають практично щодня, – повідомив Олексій Смирнов, виконуючий обов’язки начальника обласної військової адміністрації. – Українським військовим вдалося знищити реактивну систему залпового вогню «Град», склад боєприпасів в тилу ворога та безпілотник».

Поспішаючи з примусовою паспортизацією, загарбники, як вказано, відкривають мобільні пункти прийому документів на отримання паспорту рф на підприємствах та установах.

Повідомляється, що зокрема на тимчасово окупованій території Луганщини російські окупанти примусово паспортизують 315 мешканців геріатричного пансіонату.

Окрім того, під час "перших виборів" жителям окупованих територій хочуть дозволити голосувати поза межами регіону та рф.