Слов’янськ Донецької області сьогодні знову зазнав ворожого обстрілу. Про це повідомили в Слов'янській міській військовій адміністрації у Telegram, пише УНН.

"Слов’янськ знову зазнав обстрілу. Сьогодні, 12 березня, внаслідок ворожого удару пошкоджено контактну електромережу та залізничну колію", - повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях.

"На щастя, обійшлося без жертв", - зазначив очільник громади.

Доповнення

Що стосується ситуації по області на ранок 12 березня, то, за даними голови Донецької ОВА Павла Кириленка, вона наступна:

  • На Донецькому напрямку 1 людина загинула у Тоненькому Очеретинської громади. Зафіксовано обстріли Мар’їнки, Георгіївки та Побєди Мар’їнської ТГ. 8 разів росіяни обстріляли Курахове – у місті пошкоджено понад 12 багатоповерхівок, 20 приватних будинків, мистецька школа та ліцей; без жертв.
  • На Горлівському напрямку стало відомо про ще 16 будинків, пошкоджених у Бахмуті – точний підрахунок руйнувань і жертв ускладнений постійними обстрілами. У Костянтинівці загинув 1 цивільний, поранено 2. Внаслідок обстрілів пошкоджено 4 будинки, 2 крамниці, будівля колишньої лікарні, шляхопровід і господарчі приміщення підприємства. Ще 1 людина поранена у Миколаївці. Під постійними обстрілами околиці Соледарської ТГ.
  • На Лисичанському напрямку близько півночі росіяни завдали ракетного удару з систем С-300 по Лиману – без постраждалих, інформацію щодо руйнувань встановлюють. У Сіверську пошкоджено приватні будинки на двох вулицях.