Єдиний мобільний оператор, який діє у тимчасово окупованих районах Луганської області, відключив абонентам мобільний інтернет. Таким чином росіяни намагаються приборкати партизанський рух. Про це повідомляє Луганська ОВА у Telegram, передає УНН.

«Єдиний мобільний оператор, який діє у тимчасово окупованих районах Луганщини, відключив абонентам мобільний інтернет. Днями було оголошено, що його вберуть з усіх тарифних планів із 11 лютого через розпорядження окупаційного уряду», - ідеться в повідомленні.

Повідомляється, що однак, за словами місцевих, мобільний інтернет зник в регіоні вже вчора. Ціни на тарифи без послуги інтернету не зменшуватимуть.

«Таким чином росіяни намагаються приборкати партизанський рух, аби жителі області не повідомляли про рух техніки окупантів та не спілкувалися з рідними, які перебувають у безпечних регіонах України і можуть читати та дивитись у ЗМІ оперативні новини з фронту», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що генпрокурор рф, перебуваючи у кремлі, наголосив на недопущенні неправомірного відчуження нерухомості у так званих «нових суб'єктах» рф.

«Це сталося на фоні чисельних заселень військових і колаборантів у чужі квартири в Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, мародерства в домівках, що залишилися порожніми. Відчужувати не можна, без дозволу жити та присвоювати майно, виявляється, дозволено», - йдеться в повідомленні.