Місто Авдіївка Донецької області найближчим часом може стати "другим Бахмутом", повідомив в ефірі національного телемарафону керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський, передає УНН. 

"Ворог постійно зараз намагається оточити Авдіївку. Я погоджуюсь з британськими колегами, що Авдіївка може найближчим часом стати другим Бахмутом. Це дійсно є, але станом на зараз не все так гаразд у російських підрозділах, які атакують на цьому напрямку. Протягом останніх днів, ворог використовував там уже останні резерви, які має, і зазнає великих втрат", - розповів речник.

Він повідомив, що за останню добу ворог втратив близько трьох рот особового складу. Він додав, що штурми Авдіївки російськими силами на цьому напрямку відбуваються "з однієї і тієї ж посадки" і є "дуже прогнозованими та однотипними", тому українським бійцям вдається захищати свої позиції.

Нагадаємо

Російські окупанти посеред ночі завдали ракетного удару по Краматорську, а зранку під обстріли з артилерії і "Градів" потрапила Авдіївка у Донецькій області.