Артистка залишається жити та працювати у Москві. За її словами, більшість людей із її оточення також засуджують режим глави РФ, але не всі.

Відома радянська та російська актриса Лія Ахеджакова, яка публічно підтримала Україну у війні РФ, розповіла, що через антивоєнну позицію з нею перестали спілкуватися колеги. Зокрема ті, хто підтримує політику Кремля. Про це Ахеджакова розповіла в інтерв'ю на YouTube каналі Бюро.

Наприклад, Путіна підтримує зірка фільмів Службовий роман та Іронія долі актор Олександр Берда. Він просто перестав з нею вітатися.

"Я знаю, з ким не можна говорити. Один мій партнер, Сашко Берда - ми у Віктюка з ним грали і багато років у Квартирі Коломбіни - раптом перестав зі мною вітатися. А коли він хворів, я їздила до лікарні, розмовляла з лікарями, говорила, що це приголомшливий, чудовий артист, допоможіть йому. Він був дуже хворий. І раптом він перестав зі мною вітатись... Я кажу: "Сашо, ти зі мною не вітаєшся?" І вчора, стоячи на нашій спільній сцені, він мені сказав: "Не буду я з тобою вітатися!" Я розплакалася. Ну, він пішов, не бачив цього", - сказала артистка.