Зловмисник замаскувався під жінку та вкрав із помешкання жителя Одеси 500 тисяч доларів.

 

В Одесі затримали чоловіка, який, переодягнувшись у жіночий одяг, викрав із помешкання місцевого жителя півмільйона доларів. Про це 12 липня повідомила поліція Одещини.

За даними правоохоронців, 36-річний киянин домовився з двома особами, які розповіли йому про велику суму грошей у жителя Одеси, й під час крадіжки чатували біля його будинку.


Аби його не впізнали, чоловік переодягнувся у жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і так піднявся на 15 поверх багатоквартирного будинку на Французькому бульварі, відчинив заздалегідь заготовленим ключем квартиру й викрав 500 тисяч доларів.

 

За кілька днів пошуків чоловіка затримали у Києві. У його житлі поліція знайшла жіночий одяг, частину грошей та інші речові докази.
 

 

Чоловіку повідомили про підозру у крадіжці. Зазначається, що він має кримінальний досвід у вчиненні аналогічних злочинів.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 18 мільйонів гривень. Чоловіку загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.