Серед постраждалих - 34 дорослі людини і 10 дітей. Трьох постраждалих госпіталізовано, 31 - відправлено на амбулаторне лікування.

Міністерство охорони здоров'я Казахстану повідомило, що після землетрусу в Алмати 44 особи звернулися по медичну допомогу з різними травмами. Про це сьогодні, 23 січня, повідомило Радіо Свобода.

Повідомляється, що серед постраждалих - 34 дорослі людини і 10 дітей. Трьох постраждалих госпіталізовано, 31 - відправлено на амбулаторне лікування.

"Вночі управління громадської охорони здоров'я Алмати повідомило про вісім постраждалих. Із них троє, за даними влади, вистрибнули з другого та третього поверхів житлових будинків. Двох постраждалих після проведеного обстеження відправлено на амбулаторне лікування. Третього постраждалого госпіталізовано, його стан оцінюється як важкий. П'ятеро людей отримали травми, вибігаючи з дому", - йдеться в публікації.

За даними департаменту з надзвичаних ситуацій, землетрус магнітудою 6,7 стався на кордоні Казахстану та Киргизстану, в Алмати відчувалися підземні поштовхи інтенсивністю чотири-п'ять балів.

"Надзвичайна ситуація викликала транспортні затори, зокрема, на виїздах із містах та біля автозаправних станцій", - йдеться далі в повідомленні.