У Харківській області підірвався на розтяжці і загинув цивільний чоловік.

Ще один чоловік отримав поранення внаслідок обстрілів російських окупантів, які минулої доби відкривали вогонь у трьох районах області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

"В області залишається високою мінна небезпека. Сьогодні зранку у селі Чайківка Чугуївського району загинув 37-річний цивільний чоловік. Він підірвався на розтяжці, коли йшов рибалити на річку", - повідомив Синєгубов.

Голова ОВА вкотре закликав - утримуватися від відвідування лісів, лісосмуг, річок, полів тощо. Усі ці території є потенційно небезпечними і можуть бути заміновані, наголосив він.

Що стосується ворожої активності, то, за даними Синєгубова, минулої доби прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області знову потерпали від обстрілів окупантів:

  • Внаслідок обстрілів Куп'янська пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, зруйновані господарчі споруди та гаражі. Також пошкоджений заклад охорони здоров'я. Без постраждалих.
  • У Вовчанську Чугуївського району ворожим вогнем пошкоджено приватний житловий будинок.
  • У селі Берестове Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 52-річний цивільний чоловік, госпіталізований у стані середньої тяжкості.

"На лінії зіткнення наші військові надійно тримають свої позиції та нищать живу силу і техніку окупантів", - зазначив голова ОВА.