Головнокамандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів про ротації бригад і кадрові рішення у їхніх межах.

Президент Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду. На ній обговорили аудит ЗСУ, надходження зброї та ліквідацію наслідків російських обстрілів. Про це глава української держави повідомив у Telegram в понеділок, 4 березня.

"Отримав останню інформацію про рятувальну операцію в Одесі. Розбір завалів завершили. Тепер важливо, щоб люди якнайшвидше отримали всю належну допомогу, зокрема й нове житло замість втраченого. Дав доручення голові ОВА взяти це на контроль", – написав Зеленський.

Також він повідомив, що триває ліквідація наслідків обстрілу Курахового, де російські окупанти вдарили керованою авіабомбою по житловому кварталу.

"Там, на щастя, без жертв, але багато поранених. Людям так само надають усю необхідну допомогу", – додав президент

Зеленський заслухав міністра Рустема Умєрова та представників Міноборони щодо фактичних надходжень зброї та боєприпасів, а також запланованих надходжень у березні.

"Заслухав головкома (Олександра Сирського – ред.) щодо оперативної обстановки на основних напрямках, аудиту Збройних сил, ротації бригад і кадрових рішень у їхніх межах. Обов’язково – доповіді розвідок, СБУ та МВС", – повідомив він.

Також Зеленський рзповів про хорошу динаміку зернового коридору.

"Наближаємося до позначки в 30 млн тонн вантажів, з них лише за лютий експортували понад 8 млн тонн. Продовжуємо розвивати й альтернативні маршрути: Дунаєм і через Молдову", – додав він.