Президент підкреслив, що кожна тисяча метрів просування вперед, кожен успіх кожної нашої бойової бригади заслуговує на вдячність.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до народу розповів про засідання Ставки.

"Провів засідання Ставки - дуже детальне й сфокусоване передусім на передовій. Ситуація на всіх ключових напрямках дій: як захист від російських штурмів, так і наші активні кроки вперед. Плюс усе, що для цього важливо: снаряди та зброя, техніка, раціональність використання снарядів, постачання від партнерів і наше, українське виробництво, логістика", - повідомив Зеленський.

Президент повідомив, що під час засідання доповідали командувачі оперативних напрямків Залужний, Сирський, Тарнавський, командири з конкретних ділянок передової, а також міністр внутрішніх справ Клименко, керівник Держприкордонслужби Дейнеко, керівник ГУР Буданов.

"Маємо всі розуміти дуже чітко - максимально чітко, що російські сили на наших південних та східних землях вкладаються всім, чим можуть, у те, щоб зупинити наших воїнів. І кожна тисяча метрів просування вперед, кожен успіх кожної нашої бойової бригади заслуговує на вдячність. Усі, хто йде на штурм, усі, хто відбиває ворожі штурми, молодці. І я вдячний кожному нашому воїну!Слава всім, хто бʼється заради України! Дякую кожному і кожній, хто захищає нашу державу! Слава Україні!"- сказав Зеленський.