Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 17 квітня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Офісу президента.

На засіданні Ставки заслухали інформацію про оперативну обстановку на передовій. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ "Хортиця", "Таврія", "Одеса", "Північ" доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності.

Представники розвідки поінформували про ймовірні дії російських окупантів у найближчий період.

Учасники також розглянули питання щодо забезпечення українських військових озброєнням та боєприпасами, зокрема власного виробництва. Вони проаналізували стан виконання контрактів з українськими виробниками та перспективи нарощування власного виробництва всіх типів ракет і боєприпасів.

До того ж, продовжили розгляд питання про комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

У засіданні взяли участь керівник ОП Андрій Єрмак, начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар РНБО Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени Кабміну, очільники силових відомств та правоохоронних органів.