Президенти двох держав обговорили питання активізації двосторонніх торговельно-економічних відносин та політичного діалогу.

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з лідером Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим. Про це повідомила пресслужба глави української держави у п’ятницю, 2 лютого.

 

Вказано, що під час розмови було відзначено важливість дотримання засадничих принципів міжнародного права щодо суверенітету та територіальної цілісності держав. Зеленський подякував казахському народу та бізнесу за надану Україні гуманітарну допомогу.

"Президент України поінформував про результати роботи радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики з реалізації української Формули миру та заходи для проведення Глобального саміту миру", – йдеться у повідомленні.

Також Володимир Зеленський повідомив, що сьогодні в Києві відбувається засідання Міжнародної коаліції з повернення примусово переміщених українських дітей.

Окрім того, президенти двох держав обговорили питання активізації двосторонніх торговельно-економічних відносин та політичного діалогу.