Глава держави провів засідання ставки головнокомандувача, на якому розповіли про успіхи ЗСУ.


Президент Володимир Зеленський провів засідання ставки головнокомандувача, на якому заслухали доповідь щодо успіхів ЗСУ та потреб на фронті. Про це глава держави повідомив у відеозверненні 12 червня

"Провів сьогодні ставку. Ключові доповіді - від командувачів оперативних напрямків, які найважливіші, найгарячіші: Хортиця і Таврія. Бої жорсткі, але наш рух є, і це дуже важливо. Втрати у ворога саме такі, як нам потрібно. І хоча погода цими днями несприятлива - дощі наше завдання ускладнюють, - але усе одно міцність наших воїнів дає результат. І я дякую за це кожному, хто зараз у бою, кожному, хто підтримує наші бойові бригади на відповідних напрямках", - сказав президент.

 

Зеленський уточнив, що генерали Олександр Сирський і Олександр Тарнавський доповіли про успіхи, про те, які точки фронту потребують посилення. 

 

Також була доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо загальної ситуації, МВС та СБУ - щодо стабілізаційних заходів на деокупованих територіях. 

 

"Дуже активно працюємо з постачанням необхідної зброї, снарядів. Була й доповідь розвідки - щодо варіантів дій ворога. Наше оперативне домінування зберігаємо й посилюємо. Окремо вдячний за Бахмут - збільшуємо наш контроль на цьому напрямку. Дякую нашим хлопцям за кожен український прапор, який зараз повертається на законне місце в селах на щойно деокупованій території! Дякую і за вагоме поповнення нашого обмінного фонду", - сказав український лідер.