Президент зазначив, що напередодні домовився з президентом США Байденом працювати над збільшенням кількості систем ППО в Україні, а вже наступного дня країна-терорист продемонструвала, наскільки важливе це рішення.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на нічний ракетний обстріл Києва.

"Сьогодні вночі було 10 балістичних ракет. Усі збито! Дякую нашим Повітряним силам і партнерам. Усім постраждалим надається допомога. Я дякую службам, які рятують, допомагають та ліквідовують наслідки. Будемо й надалі працювати, нарощуючи наші потужності для захисту. І вже маємо нові потужні домовленості. Працюємо над прискоренням постачання", - підкреслив Зеленський.

Президент України додав, що напередодні домовився з президентом США Байденом працювати над збільшенням кількості систем ППО в Україні, а вже наступного дня країна-терорист продемонструвала, наскільки важливе це рішення.

"Кожна додаткова система ППО важлива. Кожна партія ракет для систем ППО важлива. Це важливо для людей, важливо для міст і важливо для України. Бо це рятує життя! А Росія вкотре підтвердила своє звання ганебної країни, що випускає ракети вночі, бʼючи по житлових кварталах, дитячих садочках та енергетичних обʼєктах узимку. Відповідь на все це буде. Обовʼязково!" - йдеться в повідомленні президента.