Президент наголосив, що Україна розраховує на допомогу цивілізованого світу в протистоянні країні-агресору.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів G7 у другу річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це в суботу, 24 лютого, президент повідомив у соцмережах.

"Я дякую вам за ці два роки разом. Той страшний день 24 лютого і весь жах, принесений Росією, все ж не позбавив нормального майбутнього Україну. Будь ласка, памʼятайте, що імперські амбіції та реваншизм зникають лише від програшу того, хто ними заражений, і завжди саме це відкриває простір для справжньої безпеки та розвитку демократії. Ми чуємо в цей час: History is watching. І це абсолютно вірно", - сказав президент.

Зеленський наголосив, що Україна розраховує на допомогу цивілізованого світу в протистоянні країні-агресору.

"Ви дуже добре знаєте, що нам потрібно, щоб захистити наше небо, щоб зміцнити нашу армію на землі. І ви знаєте все, що нам потрібно для підтримки та продовження наших успіхів на морі. І ви добре розумієте, що нам потрібно все це вчасно. Ми розраховуємо на вас. Нашого лідерства достатньо, щоб відновлювати безпеку. Коли провідні демократії світу дійсно рішучі, ця рішучість долає всі виклики", - додав Зеленський.