Засновника ПВК Вагнер Євгена Пригожина сфотографували у спідній білизні в одному з польових таборів у Білорусі.

Ватажок російської ПВК Вагнер сфотографований у спідньому в наметі може бути частиною інформаційної кампанії, спрямованої проти Кремля. Про це у п'ятницю, 14 липня пише німецьке видання Bild.

Як вказали журналісти, "незвичайне фото" Пригожина було опубліковано в Telegram-каналі, близькому до ПВК Вагнер. Вони ж відзначили, що вигляд у Пригожина на світлині "безглуздий" і швидше за все "свідомо інсценований".

Bild  нагадує, що Пригожин не раз звинувачував міністра оборони РФ Сергія Шойгу і начальника Генштабу Валерія Герасимова в недбалому ставленні до життів солдатів і в прагненні до збагачення. В газеті вважають, що таким чином Пригожин хотів продемонструвати що "він близький до солдат" на противагу від командування військ РФ. 

"Євген Пригожин намагався показувати, що не тільки знає тяготи та поневіряння війни, а й розділяє їх. З цією ж метою він регулярно робив фото і відео в прифронтовій зоні", - вказали журналісти. 

У ЗМІ вважають, що наразі для Євгена Пригожина "життєво важлива" лояльність "вагнерівців".

Журналісти також припускають, що Пригожин хоче змістити фокус уваги з фотографій своєї розкішної вілли в Санкт-Петербурзі.