Окрім штрафу, Трамп, якого було визнано винним у шахрайстві, повинен буде сплатити відсотки, які щодня будуть нараховуватися у розмірі 114 тис. доларів.

Експрезидента США Дональда Трампа офіційно зобов'язали виплатити 454,2 млн доларів після того, як його визнали винним у маніпулюванні власним капіталом у цивільній справі про шахрайство. Відповідне рішення у п'ятницю, 23 лютого, ухвалив суддя штату Нью-Йорк, передає Reuters.

Зазначається, що виплата включає штраф у розмірі 354,9 млн доларів, який суд призначив 16 лютого, плюс відсотки.

Суд також зобов'язав повнолітніх синів Трампа, Дональда Трампа-молодшого та Еріка Трампа, виплатити майже 4,7 млн доларів кожного, а колишнього фінансового директора Trump Organization Аллена Вайссельберга - 1,1 мільйона доларів, включаючи відсотки.

Загальна сума виплат становить $464,6 млн. Понад 114 тис. доларів відсотків будуть продовжувати нараховуватися щодня, переважно лише для Дональда Трампа. Рішення було оприлюднене в п'ятницю.

Генеральний прокурор Летіція Джеймс звинуватила відповідачів у незаконному завищенні вартості майна Трампа з метою роздути його власність і отримати кращі умови кредитування та страхування.