Заблокованими залишаються IP-телефонія, домени Міноборони РФ, а також сервери, які забезпечували електронний документообіг структури.


Сайт Міністерства оборони Росії не може впоратися з наслідками кібератаки Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Сервіси не працюють вже добу. Про це повідомила пресслужба ГУР у вівторок, 5 березня.

 

"Міністерство оборони держави-агресора не може впоратись із наслідками кібератаки ГУР МО України. Станом на 5 березня офіційний сайт силового відомства ворога досі "лежить", - йдеться в дописі.

 

У ГУР зазначили, що заблокованими залишаються IP-телефонія, домени Міноборони РФ, а також сервери, які забезпечували електронний документообіг структури.

Представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону розповів, що це значні обсяги даних.

"Мова як про персональні дані керівництва Міноборони РФ, так і про цінну інформацію в контексті програмного забезпечення, що дозволить продовжувати подібні операції. Звичайно, мова не йде про повне знищення їхньої цифрової інфраструктури, але це вагомі здобутки. Це важлива база даних, яка дозволить продовжувати такі дії в більших масштабах", - зазначив він.