Сергій Рябков назвав "абсурдними" звинувачення США у тому, що Росія планує розгорнути у космосі зброю з ядерним компонентом

Між Росією і США немає "жодного просування" в контактах на тему космосу, бо американці начебто допускають "зливи" інформації. Про це сказав заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков у суботу, 24 лютого.

"На цю тему можу сказати лише одне: американці постійно допускають "зливи" з питань, про які з ми з ними ж домовлялися залишати в конфіденційному полі. Тобто на початку вони наполягають на тому, щоб у публічний простір не потрапляло жодної інформації щодо цього і буквально після обговорення цієї теми з нами самі все це випускають", – заявив він, не уточнивши деталей.

Рябков назвав "абсурдними" звинувачення США у тому, що Росія планує розгорнути у космосі зброю з ядерним компонентом, тому "жодного просування на цю тему (космосу – ред.) немає і бути не може".

"Американці мають єдину мету – демонізацію Росії, висуваючи подібні звинувачення. Тому контакт абсолютно непродуктивний з цього питання", – резюмував заступник глави російського МЗС.