Британський принц Гаррі звинуватив свою сім'ю в прихованні від нього інформації про злом телефону. Про це УНН пише з посиланням на AFP.

Герцог Сассекський подав позов до заяв про порушення конфіденційності, які він та інші знаменитості подали проти видавця Daily Mail, Associated Newspapers (ANL).

Адвокати групи, до якої також входить суперзірка поп-музики Елтон Джон, стверджують, що ANL замовила злом та проникнення у приватну власність, незаконно перехопила повідомлення голосової пошти та отримала медичні записи.

Правопорушення датуються 1993–2011 роками, але, за словами їхнього адвоката Девіда Шерборна, деякі з них мали місце навіть у 2018 році.

У своїй заяві Гаррі заявив: "Установа (Букінгемський палац - ред.), без сумніву, довгий час приховувала від мене інформацію про... злом телефону. Це стало зрозумілим лише останніми роками... Установа ясно дала зрозуміти, що нам не потрібно нічого знати про злом телефонів, і мені було ясно, що королівська сім'я не буде присутня на місці свідчень".

Принц, який мешкає в Каліфорнії, несподівано з'явився у Високому суді Лондона у перші два з чотирьох днів слухань цього тижня, у понеділок разом із Елтоном Джоном та іншими фігурантами.