В міноборони рф прокоментували нічні ворожі атаки на Одесу та Миколаїв. Там заявили, що це були удари «відплати». А прессекретар російського президента, дмитро пєсков, каже, що пропозиції реакції на події на Кримському мосту ще виробляються. Про це пишуть російські ЗМІ, повідомляє УНН.

В міноборони рф заявили, що у ніч на вівторок завдали групового високоточного удару «відплати» по об'єктах, де нібито готуватись атаки із застосуванням безекіпажних катерів, а також місцях їхнього виготовлення в районі Одеси.

Крім того, в міноборони сказали, що в районі Одеси і Миколаєва нібито було знищено сховища палива загальним обсягом близько 70 тисяч тонн.

Тим часом прессекретар російського президента, дмитро пєсков заявив, що пропозиції для путіна щодо реакції на події на Кримському мосту і заходи з підвищення його безпеки ще виробляються.

Сили оборони у небі над Україною у ніч на 18 липня знищили усі з 6 запущених російськими військами крилатих ракет "Калібр" та 31 з 36 ударних дронами типу "Shahed", повідомили у вівторок у Повітряних силах ЗСУ.

Крилаті ракети «Калібр» та переважну більшість дронів-камікадзе, як зазначається, знищено на півдні – в Одеській та Миколаївській областях, решту ударних БпЛА уражено в Донецькій, Харківській та Дніпропетровській областях.