Ніккі Гейлі наголосила, що "Україна не просить війська, вона просто просить техніку і боєприпаси" для перемоги над ворогом.

США мають надати Україні все необхідне, щоб американським військовим не довелося воювати з РФ. Про це заявила колишній постійний представник США в ООН та кандидатка на виборах президента США Ніккі Гейлі. Про це повідомляє ABC News.

Вона наголосила, що в разі, коли Росія зможе захопити Україну, наступними жертвами її агресії стануть Польща і країни Балтії, що є членами НАТО.

"Це негайно втягує Америку у війну. Саме цього ми намагаємося уникнути. І саме тому цей пакет допомоги (Україні - ред.) такий важливий", - наголосила вона.

Політик наголосила, що США повинні дати Україні все необхідне для відбиття агресії РФ.

"Україна не просить війська, вона просто просить техніку і боєприпаси для перемоги в цій війні. У них є велика бойова сила. Нам потрібно дати їм те, що їм потрібно, щоб вони могли перемогти, а ми змогли запобігти відправленню наших військових на війну", - заявила Гейлі.


Нікі Гейлі - головна конкурентка колишнього президента США Дональда Трампа за право висуватися на виборах президента від Республіканської партії.