Начальник Генштабу ЗС Ірану Мохаммад Багері попередив Ізраїль, що в разі ударів у відповідь, іранські збройні сили дадуть вагомішу відповідь.

Масований удар Ірану по Ізраїлю начебто був "успішним" і призвів до виконання поставлених іранським командуванням цілей. Таку заяву зробив начальник Генштабу ЗС Ірану генерал-майор Мохаммад Багері, повідомляє IRNA у неділю, 14 квітня.

"Завдяки добре продуманій тактиці та ретельному плануванню, ні система ПРО Залізний купол, ні протиракетна оборона сіоністського режиму не змогли чинити суттєвої протидії цій операції, сказав генерал Багері і додав, що операція досягла цілей", – повідомляє агентство.

За його словами, удар був зосереджений по "великому інформаційному центру", а також по авіабазі Неватім, де базуються літаки F-35, які начебто атакували посольство Ірану в сирійському Дамаску 1 квітня.

"Обидва ці центри були значною мірою зруйновані та стали бездіяльними", – стверджує Багері.

Він попередив Ізраїль, що в разі ударів у відповідь, іранські збройні сили дадуть вагомішу відповідь, бо їхні можливості начебто у 10 разів більші, ніж ті, що були продемостровані сьогодні вночі.