Атака, ймовірно, відбудеться між теперішнім моментом і кінцем Рамадану наступного тижня. Тель-Авів попереджає, що вживе заходів у відповідь.

В Ізраїлі та США мають дані, що Іран збирається помститися за бомбардування Ізраїлем іранського консульства в Сирії і планує атаку у відповідь, яка включатиме БПЛА та балістичні і крилаті ракети. Про це у п’ятницю, 5 квітня, повідомило видання CBS News.

Зазначається, що, атака, ймовірно, відбудеться між теперішнім моментом і кінцем Рамадану наступного тижня. Ще одним важливим невідомим є те, де будуть запущені дрони і ракети - з Іраку або Сирії, або з іранської території.

Ізраїльтяни попереджають, що вживуть заходів у відповідь, тому напад Ірану на ізраїльський об'єкт стане ще одним кроком на шляху до регіональної війни.

Радник прем'єр-міністра країни Дмитро Гендельман заявив, що Ізраїль частково призупинив роботу дипломатичних представництв у низці країн на тлі загроз з боку Ірану.

"В окремих місцях було проведено часткову евакуацію персоналу з метою захисту життя і здоров'я дипломатів", - сказав він.