Ударні дрони були знищені тактичною авіацією, зенітними ракетними підрозділами, а також мобільними вогневими групами Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони України.

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада ЗСУ знищили 18 ворожих ударних БПЛА і одну ракету Х-59. Про це повідомила пресслужба Повітряних Сил.

"У ніч на 1 листопада 2023 року російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах, застосувавши ударні безпілотники типу Shahed-136/131 та керовану авіаційну ракету Х-59. Район пуску Х-59 та частини Шахедів - Курська область РФ, решта ворожих ударних БпЛА атакували з південно-східного напрямку - Приморсько-Ахтарськ РФ", - повідомили в Повітряних Силах

Повідомляється, що ударні дрони були знищені тактичною авіацією, зенітними ракетними підрозділами, а також мобільними вогневими групами Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони України.

"Загалом збито 18 із 20 ударних дронів “Shahed-136/131”. Також знищено керовану авіаційну ракету Х-59", - уточнено в повідомленні.