Сьогодні на більшості території України очікуються дощі, з переходом у мокрий сніг, подекуди зниження температури, буде вітряно. Про це повідомили УНН в Укргідрометцентрі.

"28 березня характер погоди зміниться: дощі, у більшості західних, північних, Черкаській та Вінницькій областях значні дощі з переходом у мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, лише у східних областях вночі переважно без опадів", - повідомили синоптики.

Вітер південно-східний, вночі у західних, вдень на Правобережжі з переходом на північно-західний, 8-13 м/с, пориви 17-22 м/с, в західних областях місцями 25 м/с.

Температура у західних областях вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла; у більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 3-8° тепла, вдень зниження до 0-5° тепла; у східних областях вночі 1-6°, вдень 10-15° тепла; на решті території країни протягом доби 7-12° тепла; у Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°.

Погода у столичному регіоні

На Київщині сьогодні вночі дощ з переходом у мокрий сніг, вдень значний мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 8-13 м/с, вдень пориви 17-22 м/с. Температура вночі 3-8° тепла, вдень зниження до 0-5° тепла.