Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону розповів, що затримання ігоря "стрєлкова" гіркіна у росії свідчить про те, що між вежами Кремля проходить фаза внутрішнього протистояння, передає УНН.

"Пушкін дописався, Гагарін долітався, а Гіркін договорився. Хороші новини, банка з павуками продовжує активно рухатися. Можемо бажати успіхів усім учасникам процесу", - заявив Юсов.

За словами представника розвідки, затримання гіркіна свідчить про те, що ті процеси, які раніше відбувалися серед веж кремля і їх агентів впливу, співробітників, більш прихованій формі, почали більше виходити назовні. Він зазначив, що це сталося, зокрема, після "маршу справедливості" євгенія пригожина і пвк "вагнера".

"Справді, парадоксальна ситуація. На москву йшов пригожин, і збивав літаки й вертольоти, а затримують гіркіна. Це особливості путінського режиму... Питання не в самому Гіркіні, він і до цього не діяв як самостійна фігура, як і багато інших воєнкорів, чи коментаторів, чи учасників того самого "гіркінського гуртка". Це несамостійні фігури. Отже, мешканці кремля приходять вже до такої фази внутрішнього протистояння. І тут точно можна сказати, що далі буде", - підсумував він.