Дронами було атаковано аеродром у Воронежі, а також нафтобазу і комбінат в Курській області.

Дрони атакували кілька об'єктів у Росії зранку в середу, 6 березня. Зокрема, росіяни заявили про атаку на військовий аеродром Балтимор у Воронежі. Про це повідомляє російський Telegram-канал "Baza".

БПЛА начебто "був збитий засобами ППО в кількох кілометрах від аеродрому". Міноборони РФ традиційно заявило про "припинення спроби" атаки із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах у Воронезькій області.

Російський Telegram-канал 112 повідомив, що БПЛА атакував Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат ім. О.В. Варичева в Желєзногорську Курської області:

"За нашими даними, безпілотник влучив прямо в резервуар із паливом на території підприємства. Зараз пожежники намагаються ліквідувати загоряння", - йдеться в повідомленні.

Іще два дрони намагалися атакувати нафтобазу в Аннинському муніципальному районі області.

"Перший - о 7 ранку, а другий - через годину. Безпілотники також були знищені. Уламки одного з них упали в резервуар, а другий також впав на території нафтобази".

Про атаку дронами заявив і губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

"У Бєлгородському районі системою ППО збито БПЛА літакового типу в районі села Ближнє. Оперативні служби уточнюють інформацію про наслідки на землі. За попередніми даними, постраждалих і руйнувань немає", - стверджує російський чиновник.