Прем'єр-міністр подякував енергетикам і тепловикам за самовіддану працю, силам ППО – за професіоналізм, партнерам України – за підтримку, а українцям – за стійкість та ощадливість.

Україна витримала російський енергетичний терор і зуміла забезпечити громадян теплом під час зими в умовах постійних обстрілів. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив на засіданні Кабінету Міністрів.

 

"Сьогодні останній день зими, до завершення опалювального сезону залишається півтора місяця. Можна впевнено сказати, що ми пройшли найважчий період. Витримали російський енергетичний терор і забезпечили тепло в оселях українців", – сказав прем'єр-міністр.

 

Шмигаль вважає, що Україна виграла не лише битву за тепло, а й битву за світло: вже 17 днів в енергетичній мережі немає дефіциту потужності, і найближчим часом дефіцит не прогнозується (за умови відсутності масованих ворожих атак на енергетичну інфраструктуру України).

 

Прем'єр-міністр подякував енергетикам і тепловикам за самовіддану працю, силам ППО – за професійність, партнерам України – за підтримку, а українцям – за стійкість та ощадливість.

 

"Будемо ще сильнішими. Не просто відновимо втрачене, а й модернізуємо, децентралізуємо та убезпечимо нашу енергосистему. Ця робота вже триває і буде пришвидшуватися", – зазначив Шмигаль.