Минулого тижня через рашистські обстріли пошкодження мереж відбувалися в Києві, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській та Київській областях.

Ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК Мережі за тиждень з 5 по 11 червня відновили енергопостачання 54 тисяч домогосподарств у 66 населених пунктах Донецької, Дніпропетровської, Одеської, Київської областей та у Києві, які залишилися без електрики через рашистські обстріли. Про це повідомила прес-служба ДТЕК.

"Минулого тижня через обстріли Росії пошкодження мереж відбувалися в Києві, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській та Київській областях. Зокрема, енергетики повернули світло до 100 будинків мешканців Київщини та 20 будинків киян після нічної атаки 6 червня. Крім того, енергетики відновили електропостачання для 85 сімей на Одещині, які залишилися без світла через обстріл 10 червня", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДТЕК, "стабільно складною" залишається ситуація у Донецькій та Дніпропетровській областях: за тиждень енергетики повертали енергопостачання майже 50 тисячам домогосподарств Донбасу та 4,3 тисячам - у Дніпропетровській області.

"Першочергове завдання наших фахівців - максимально, наскільки це можливо в умовах підвищених ризиків, постачати світло українцям. З початку повномасштабної війни ми повернули світло 7,9 млн сімей Київської, Дніпропетровської, Одеської, Донецької областей та міста Київ. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже в десятки разів", - розповів генеральний директор ДТЕК Мережі Олександр Фоменко.