Багато українців вже готуються до свята та купують товари до Великоднього столу. Так, користуються попитом харчові барвники. Середній чек на них становить 330 грн і це на 43% більше, ніж минулого року, передає УНН.

Затребуваний кондитерський декор, середній чек на який дорівнює 300 грн. Вартість кондитерського декору у порівнянні з минулим роком майже не змінилася.

Купують також кондитерську глазур. Середній чек на неї – 310 грн. Не обходиться і без форм для випічки. На них, в середньому, витрачають 530 грн і це на 36% більше, ніж минулого року.

Середній чек на плетені корзини дорівнює 710 грн, це на 61% вище ніж минулого року. Для наповнення корзини замовляють ковбасні та м’ясні вироби, шоколадні яйця, цукерки, кекси. На ковбасні та м’ясні вироби, в середньому, українці витрачають 510 грн і це на 25% менше, ніж минулоріч. Середній чек на шоколадні яйця – 630 грн, цукерки – 530 грн, кекси – 640 грн.

Актуальні також і прикраси та подарункові набори, зокрема великодні підставки, великодні зайчата, набір для писанкарства, тощо. Середній чек на подібні товари становить 420 грн.