Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН підготувала прогноз на наступний тиждень. Читайте, що чекає на вас у період з 13 по 19 лютого.

ОВЕН

З одного боку, тиждень принесе багато нових зустрічей, несподіваних поїздок, цікавого навчання та нових проектів. 14 і 19 лютого особливо гарні для вас дні. Не пропустіть нових можливостей. З іншого боку на вас чекає успіх у коханні. Будьте обережні з таємними романами. На початку тижня будьте обережними на дорогах, а також не варто купувати автомобіль.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте обережні в ухваленні важливих рішень, тому що цього тижня багато буде залежати саме від вас. 13 лютого будьте дуже обережні. Радуватимуть вас хороші матеріальні можливості та успіх у кар'єрі, пошуку роботи. А ваша дружба з протилежною статтю може перерости в сильне кохання.

БЛИЗНЮКИ

Чудовий динамічний тиждень. Сміливо просуйте свої проекти, особливо пов'язані з іноземцями, можливі вдалі далекі подорожі. Нині у начальства ви будите у фаворитах. 15 лютого будьте дуже обережні. На вихідних на вас чекає удача та чудовий відпочинок.

РАК

Цього тижня вам усі довірятимуть свої таємниці і вестиму з вами задушевні розмови. Великий успіх у кар'єрі, цікаві пропозиції роботи відкриються для вас. А далекі дороги приноситиму задоволення, тому вам варто відпочити при можливості за кордоном. 15 лютого будьте обережні у дорозі та бережіть своє здоров'я.

ЛЕВ

Леви, цей тиждень прекрасний для далеких поїздок та подорожей, роботи з іноземцями. Також цікаве та успішне навчання принесе чудовий результат. Ви можете інвестувати нові проекти, закрити кредити. Можливе одержання спадщини. В особистому житті може бути багато пристрасті. На початку тижня уникайте сварок із друзями.

ДІВА

Для Дів буде багато змін у роботі, можливі нові цікаві пропозиції, початок нових проектів. Гарний час для інвестицій у свої ідеї, отримання спадщини. Невеликий ризик піде на користь. Відмінний період особистих відносин. В особистому житті може все повернутися на краще. Гарний час для укладання шлюбу. У середині тижня постарайтеся не сваритися із близькими родичами.

ТЕРЕЗИ

Терезам цього тижня можуть принести велику удачу компаньйони з бізнесу. Усі юридичні питання матимуть успішний результат. Можливі далекі поїздки та захоплюючі подорожі. Успіх у навчанні, роботі принесуть задоволення. Можливий службовий роман. У першій половині тижня будьте обережні на дорогах.

СКОРПІОН

Скорпіони – для вас цей тиждень вдалий у всіх сферах. На роботі на вас чекає успіх, особливо у тих Скорпіонів, хто займається творчою професією або працює з дітьми. Особливий успіх чекає у коханні – романтичні знайомства, зустрічі будуть незабутні. Важко йтимуть питання з нерухомістю чи ремонтом. 13 лютого будьте уважними - складний день.

СТРІЛЬЦІ

Для Стрільців тиждень буде насичений зустрічами, поїздками та цікавими подіями. Особливо добре буде тим Стрільцям, хто працює в інформаційних напрямках чи у сфері освіти. Можете активно починати ремонт чи купувати нерухомість. Але незважаючи на всі можливості, у вас буде велике бажання усамітнитися, більше провести часу вдома з коханими та дітьми. Слідкуйте за своїм емоційним станом.

КОЗЕРІГ

Для Козерогів цей тиждень буде сповнений пригод, зустрічей, поїздок. Готуйтеся до романтичних знайомств та швидкого розвитку відносин. Не пропустіть свій шанс, будьте сміливішими. Саме час зробити пропозицію коханим. Так само ви будете зайняті роботою, але з фінансами можуть бути затримки, виплати зарплат або отримання прибутку. 13-14 числа ваші слова та думки будуть мати особливу силу, скористайтеся цим. А вихідні пройдуть для вас яскраво та святково.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв тиждень буде вдалим у фінансовій сфері. Ви можете сміливо вкладати у нові проекти, також можливе отримання хорошого прибутку, підвищення заробітної плати. Тиждень чудовий для публічних виступів, а також для тих, хто працює в інформаційній сфері. Ви можете отримати довгоочікувані документи. Єдина проблема цього тижня – повна невпевненість у собі та у власних силах. Вам варто попрацювати над собою, щоб тиждень був максимально успішним.

РИБИ

Цього тижня Риби будуть найщасливішими з усіх знаків Зодіаку. Ваш стан буде розслабленим та щасливим. До вас можуть прийти нові цікаві ідеї в роботі – не бійтеся втілювати їх у життя. Особливо прекрасний тиждень для тих Риб, хто займається творчою професією, психологією. Гарний час для зміни роботи. Також приділіть більше часу своїй другій половинці.Проведіть вихідні разом із коханими. Саме час зробити пропозицію шлюбу. Важливо зайнятися профілактикою хвороб, звернути увагу на застарілі проблеми, почніть займатися спортом.