Сербський тенісист Новак Джокович запросив у американської влади спеціальний дозвіл на в'їзд до Сполучених Штатів Америки, щоб взяти участь в тенісних турнірах у Каліфорнії та Флориді, попри те, що він не вакцинований проти коронавірусу, передає УНН з посиланням на Apnews.

Сербський тенісист Новак Джокович запросив у американської влади спеціальний дозвіл на в'їзд до Сполучених Штатів Америки для участі в тенісних турнірах у Каліфорнії та Флориді, попри те, що він не вакцинований проти коронавірусу.

Адміністрація транспортної безпеки заявила, що вимога про повну вакцинацію від цієї хвороби для іноземних авіапасажирів діятиме як мінімум до середини квітня.

Нагадаємо, турнір в Індіан-Уеллсі пройде з 6 по 19 березня, а у Miami Open — з 20 березня по 2 квітня.

"Зараз все в процесі. Я дуже вдячний турнірам в Індіан-Уеллсі та Майамі (офіційним особам) і спільноті за їхню публічну підтримку, і вони хотіли б, щоб я міг грати на їхніх турнірах", — сказав Джокович.

Новак Джокович — один із найвідоміших сербських спортсменів, який не щеплений від COVID-19.

Минулого року 35-річного Джоковича депортували з Австралії перед відкритим чемпіонатом через його статус щеплення. Проте Джокович повернувся на турнір у січні після того, як Австралія скасувала суворі правила щодо вакцинації.