Тренер фк "Динамо" (Київ) Мірча Луческу під час післяматчевої пресконференції розповів, що клубу складно шукати нових гравців, тому що через російські обстріли ті не хочуть жити в Україні, пише УНН.

Відповідаючи на питання журналіста щодо підсилення команди, керманич "Динамо" пожалівся, що через війну та регулярні обстріли грати відмовляються навіть ті, хто з початку погодився.

"Не проблема когось підписати. Проблема втримати новачків. У нас є приклади Раміреса, Лонвейка, які готові були грати в Україні, але після кількох обстрілів окупантів висловили бажання піти", - розповів Луческу.

Також тренер на прикладі Сидорчука розповів як українським футболістам доводиться обирати між кар’єрою і родиною.

"Уже говорив, що Сидорчук — це легенда "Динамо", він дуже багато зробив для нашої команди. Думаю, після того, як у нього закінчиться контракт з «Вестерло», він повернеться в "Динамо". Або як футболіст, або в якійсь іншій якості. Сидорчуку було дуже складно психологічно в ці півтора року. Його сім’я жила у Варшаві, а він — у Києві. А сім’я в нього велика, у нього четверо дітей. Сергію було важко психологічно не бачитися з ними, діти вимагають батька", - додав тренер.