Роджер Шмідт вважає, що провини українського голкіпера у поразці від Зальцбургу немає.

Роджер Шмідт висловився про поразку від РБ Зальцбург у матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зазначимо, що чемпіони Португалії поступилися вдома 0:2.

На думку фахівця результат не відповідає перебігу дій на футбольному полі. Окрім того головний тренер лісабонців встав на захист Анатолія Трубіна, який проводив перший матч в ЛЧ за Бенфіку. На думку Шмідта, вини українця у поразці немає.

"Два пенальті у наші ворота на початку матчу не були вирішальними, бо залишалося 80 хвилин до завершення матчу. Ми показали відмінний менталітет. Звичайно, коли ти отримуєш два пенальті, стає тяжко.

У ворота Зальцбурга теж має бути пенальті, але арбітр був не на нашому боці. Ми до кінця матчу грали так, ніби нас було 11 проти 11. Ми мали чудові моменти. Ми засмучені результатом, але мої гравці до кінця вірили. Я дуже пишаюся тим, що вони зробили. Це була чудова реакція команди.

Гравці виклалися на поле. Після 0:2 у нас були чудові моменти. Якби ми забили, то могли б повернутися в гру. Ми повинні розуміти, що це не наш день, коли справа стосується голів.

Це була нелегка гра для Трубіна, але вона показала, що можна зосередитися на найважливішому, саме на футболі", - цитує Шмідта видання Record.

Читайте також:
Мбаппе: ПСЖ переможе Реал у Лізі чемпіонів
Під час жеребкування ЛЧ виник скандал
Під час жеребкування ЛЧ виник скандал
УЄФА визначило претендентів на найкращий гол туру в ЛЧ
УЄФА визначило претендентів на найкращий гол туру в ЛЧ
Фирмино – игрок недели в Лиге чемпионов