Новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров, повідомив у Twitter спортивний журналіст Фабріціо Романо, передає УНН.

"Незабаром новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров - угода підписана", - написав він.

Крім цього, Романо повідомив, що Українська асоціація з футболу провела перемовини з хорватським спеціалістом Славеном Білічем, однак вирішила, що "продовжуватиме роботу" з Ребровим. Він додав, що "скоро" про рішення оголосять офіційно.

Сергій Ребров - український футболіст, що грав на позиції нападника та український футбольний тренер. Більшу частину кар'єри провів у київському "Динамо", грав за англійські "Тоттенгем" та "Вест Гем", турецький "Фенербахче", російський "Рубін".

Ребров є переможцем трьох чемпіонатів: українського, турецького й російського. З 2014 року по 2017-ий футболіст обіймав посаду головного тренера "Динамо". 

Нагадаємо

У січні 2023 року Українська асоціація футболу оголосила про припинення співпраці з головним тренером національної команди України Олександром Петраковим

Виконувачем обов’язків головного тренера нацзбірної України призначили експівзахисника національної збірної України, тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня.