Обов'язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі пояснив, чому він стане наступним суперником українця.

Олександр Усик повинен буде зустрітися у наступному бою із Філіпом Хрговичем. Про це повідомив сам обов'язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі.

За словами хорватського боксера, єдине, що може завадити проведенню поєдинку - бій за звання абсолютного чемпіона світу, утім його проведення наразі неможливе.

"Я не можу розслабитися у відпустці, оскільки знаю, що я наступний у черзі. Я думаю про це щодня. Так, я повинен наступним отримати свій шанс. У Ф'юрі призначений бій проти Нганну. Він недоступний, тому Усик має побитися з обов'язковим претендентом, і я наступний у черзі. Я давним-давно заслужив цей шанс, я довго чекаю, тому я готовий битися.

Я чекаю вже два роки. У мене були проблеми з призначенням бою за статус обов'язкового претендента: я чекав його півтора року. А тепер я знову чекаю більше року. Я став обов'язковим претендентом, але все одно чекаю. Об'єднавчого бою немає, тому що у Ф'юрі запланований поєдинок. Як я сказав, вони повинні слідувати правилам, і в наступному бою Усик повинен побитися зі мною", - сказав Хргович в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.