Абсолютний чемпіон вирішив виступати у більш важкому дивізіоні і виграти титул у ньому.

Девін Хейні відмовився від усіх титулів в легкій вазі. Про це тепер вже колишній абсолютний чемпіон офіційно повідомив у виступі.

Американський боксер вирішив звільнити пояси перед поєдинком із володарем титулу WBC у першій напівсередній ваговій категорії Реджісом Прогрейсом, який відбудеться 9 грудня у Сан-Франциско.

"Я зробив усе, що міг у легкій вазі. Найбільшим боєм там для мене був із Джервонтою Девісом. Але оскільки його сторона не продемонструвала жодного бажання організувати поєдинок, я вирішив продовжити кар'єру в наступному дивізіоні. Я переріс легкий дивізіон, тож тепер я переходжу в першу напівсередню вагу, щоб стати чемпіоном у двох дивізіонах.

Після цього бою я розраховую стати чемпіоном у трьох дивізіонах і перейти у напівсередню вагу, якщо, звичайно, Бог дасть, я досягну успіху в цьому поєдинку", - цитує Хейні ESPN.

Зазначимо, що заява Хейні була більше формальною, адже через відмову захищати Девіном свої титули у легкій вазі, деякі пояси вже були розіграні іншими боксерами.

Титул WBC завоював Шакур Стівенсон, який нещодавно здобув перемогу над Едвіном Де Лос Сантосом. Поясом WBA володіє Джервонта Девіс.