На Бахмутському напрямку 59 російський бійців було знищено, 103 дістали поранення, один потрапив у полон. На Лимансько-Куп'янському напрямку 52 росіян було знищено, 85 дістали поранення, четверо потрапили в полон.

За минулу добу, 31 травня, на Бахмутському напрямку, який залишається найгарячішим, відбулося чотири бойові зіткнення. Подробиці в ефірі телемарафону повідомив речник Східного управління військ Збройних сил України Сергій Череватий.

"Ворог значно зменшив свою активність на Бахмутському напрямку. За останні дні відбувається мінімум бойових зіткнень, за цю добу чотири було. Ворог продовжує прикривати свої ротаційні заходи вогнем ствольної та реактивної артилерії. За цю добу 436 ударів завдав. Ми також завдавали ударів у відповідь. Під час бойових зіткнень і ударів 59 окупантів було знищено, 103 дістали поранення, один потрапив у полон", - сказав Череватий.

Крім того, як повідомив спікер, на Бахмутському напрямку було знищено дві станції радіоелектронної боротьби (РЕБ), БПЛА ZALA, гармату Гіацинт, два автомобілі з боєприпасами, два склади з боєприпасами та протитанковий ракетний комплекс.

Череватий також повідомив про ситуацію на Лимансько-Куп'янському напрямку. Там відбулося шість бойових зіткнень, 23 авіанальоти, 522 артобстріли. Всі атаки ворога було відбито. Під час відбиття атак 52 росіян було знищено, 85 дістали поранення, четверо потрапили в полон.

"Знищено танк Т-72, БТР-70. Потрібно зазначити, що це дуже стара модель, і характерно, що вони вже починають їх використовувати. Також знищено гаубицю Д-30, міномет, станцію РЕБ і командно-спостережний пункт ворога", - повідомив речник.