Ворог хоче зайти на захід від Авдіївського коксохімічного заводу, де отримує гідну відсіч від ЗСУ, зазначив Дмитро Лиховій.

Постачання до міста Авдіївка Донецької області ускладнено. ЗСУ задіяли запасну логістичну артерію. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСВУ) Таврія Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону в четвер, 15 лютого.

"Що стосується безпосередньо Авдіївки, де лінія фронту є дуже динамічною і відбувається маневр нашими підрозділами для подекуди відходу на вигідніші позиції, подекуди на відбиття позицій, то ключове повідомлення щодо цього – постачання до Авдіївки та евакуація ускладнена, але задіяна запасна логістична артерія, яку було підготовлено заздалегідь", – сказав Лиховій.

За його словами, ворог хоче зайти на захід від Авдіївського коксохімічного заводу, де отримує гідну відсіч від ЗСУ.

"Видно загальну картину подій, передбачені запасні варіанти розвитку подій і ведення бойових дій, залежно від ситуації, яка є динамічною", – зазначив Лиховій і додав, що Авдіївський напрямок – найгарячіший в усій операційній зоні ОСУВ Таврія, але ситуація там наразі контрольована.