Речниця Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк зазначає, що в місці удару могло бути й командування російського підрозділу, але це попередні дані.

У ЗСУ підтвердили удар по скупченню сил РФ на Херсонщині. Як повідомила в четвер, 22 лютого, речниця Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, за попередніми даними, там було і командування. Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Там дійсно готувалися російські військові, які намагалися штурмувати, зачищені, які вони казали, Кринки. Окупанти мають подібні локації на тимчасово окупованій лівобережній Херсонщині, де збираються для проведення підготовки", - сказалаГуменюк в ефірі Радіо Свобода і наголосила, що всі наслідки ще уточнюються.

Пізно ввечері 21 лютого аналітики DeepState опублікували відео нібито удару ЗСУ по російських військових на полігоні поблизу Подо-Калинівки Херсонської області під час їхнього шикування. В Росії це не коментували.

"Просто вогняна робота наших артилеристів по скупченню ворога біля Подо-Калинівки. Згідно з даними, які публікуються в мережі, під удар потрапили кацапські 328 дшп, 810 обрмп та 81 сап. Виглядає як утилізація тарганів, яких ніяк не можна вивести", - йдеться в коментарі до відео DeepState.